Index Vakbarát Hírportál

Ez alapján Neymar örülhet, hogy csak 4 meccset kapott

2015. június 21., vasárnap 08:21

A brazil Neymar még olcsón megúszta a négymeccses eltiltással, legalábbis a büntetését kiszabó CONMEBOL fegyelmi bizottságának egyik tagja, Aberto Lozada szerint.

A brazilok Kolumbia ellen elvesztett Copa América-csoportmeccsén a lefújás után kitört a balhé, a meccsen több rúgást kapott Neymar hátba rúgta ellenfelét a labdával, mire összeugrott a két csapat. Osses bíró pirosat adott Neymarnak, a játékosokat nagy nehezen szétválasztották, de ezután a brazil sztár a folyosón megvárta a bírót, és kiabálni kezdett vele, hogy

Az én káromra akarod híressé tenni magad, a kurva anyádat? 

A jegyzőkönyvben a chilei  Enrique Osses bíró kiemelte, hogy Neymar előre kitervelten várt rá, hogy káromkodva megmondja neki a magáét. 

A négymeccses eltiltás azt jelenti, Neymar számára véget ért a Copa América, míg a válogatott vasárnap este játszik Venezuelával a továbbjutásért. Neymar nélkül nagyon nehéz dolguk lesz a folytatásban, az első két meccsen csapata legjobbja volt. 

A játékosnak egy éven belül ez a második nagy tornája a válogatottal, amit nem tud végigjátszani, a tavaly nyári világbajnokság negyeddöntőjében, pont Kolumbia ellen eltört az egyik csigolyája, és nem tudott játszani a folytatásban. 

Rovatok