Index Vakbarát Hírportál

A Barcelona miatt megy a balhé a Realnál

2015. június 22., hétfő 10:01

Egyre nagyobb a balhé a Real Madridon belül, legalábbis az AS információi szerint Sergio Ramos után Cristiano Ronaldo is elégedetlen a vezetőséggel. A védő azon akadt ki, hogy a klubtól nem cáfolták, valóban felajánlották-e a Barcelonának, de az sem tetszett neki, hogy valótlanul állították róla, csak a pénz számít neki a szerződéshosszabbításnál. A hírek szerint portugálnál is a védő ügye volt az utolsó csepp a pohárban, de a nyári fejlemények, sőt, még a februári születésnapja körül kialakult balhé is ott van a listáján.

Cristiano Ronaldo esetében viszont elég sokrétű a probléma. A spanyol lap arról ír, hogy minden a 30. születésnapja után, februárban kezdődött, amikor a klub nem védte meg nyilvánosan azok után, hogy elterjedt, a születésnapi bulija állt az Atlético Madrid elleni 0-4-es bajnoki vereség hátterében.

Ronaldónak az sem tetszik, hogy a sajtóból kellett értesülnie arról, hogy új posztot szánnak neki, vele senki nem vitatta meg azt, hogy középre akarják tenni, vagy hogy egyáltalán akar-e középen játszani. Ezzel függ össze az is, hogy zokon vette, Rafa Benítez külön elment találkozni Gareth Bale-lel, arra azonban nem vette a fáradságot, hogy vele is leüljön egyeztetni a kinevezése után.

Szintén problémát lát a portugál a Real új vezető orvosában, Jesús Olmóban, ő ugyanis azt szerette volna, ha továbbra is Pedro Chueca vezeti a felújított részleget, de ez nem történt meg.

Amiatt is aggódik, ahogy a klub Iker Casillas és Sergio Ramos ügyét kezeli, szerinte ugyanis nem bánnak a két legendás játékossal kellő tisztelettel, emiatt az is felmerült benne, hogy később esetleg vele is hasonló módon viselkednének.

Rovatok