Index Vakbarát Hírportál

Cavanit megujjazták, és még őt állították ki

2015. június 25., csütörtök 09:16

A házigazda Chile 1-0-ra megnyerte a Copa América negyeddöntőjét Uruguay ellen csütörtök hajnalban, de erről a meccsre mindenki csak úgy emlékszik majd, hogy

a chilei védő ruhán keresztül megujjazta Cavanit.

Elég bizarrul hangzik, de az egész úgy kezdődött, hogy a 63. percben a chilei Jara összeszólalkozott Cavanival, arréb is lökte a PSG uruguayi csatárát. Magyaráztak kicsit egymásnak, a bíró közbelépett, majd folytatódott a játék.

De ezután Jara odasétált a csatárhoz, és egy seggrepacsi után jött a videón is látható provokálás. Cavani persze hogy kiborult, meglegyintette Jara arcát, mire az elég nagy fáziskéséssel összeesett, hogy megütötték. A bíró csak Cavani mozdulatát vette észre, és második sárgával kiállította, Jara nem kapott semmit. 

Edinson Cavani molesztálása

Az uruguayiak a 81. percig húzták tíz emberrel, a hazaiaktól Isla talált be, az 1-0 maradt a végeredmény, és a hajrában egy másik uruguayit, Fucilét is kiállították második sárgával.

Chile elődöntős, a Bolívia-Peru-negyeddöntő győztesével játszanak majd. Még nem lehet tudni, hogy Jara játszhat-e, olyan hírek keringenek, hogy el fogják tiltani. 

Rovatok