Index Vakbarát Hírportál

Ramosnál betelt a pohár, menni akar a Realtól

2015. június 25., csütörtök 08:39

Sergio Ramos és a Real Madrid igazgatója szerdán találkozott, hogy enyhítsék a feszültséget, de a Marca spanyol lap szerint ez nem igazán sikerült, sőt, nem közeledett egymáshoz a két fél.

A Guardian úgy tudja, Ramos megmondta, hogy tíz év után távozni akar a madridi klubtól, kérte, hogy adják el. A játékos szerdai találkozó után a védő összeszedte személyes holmijait az edzőközpontban, de ennek különösebb jelentősége nincs, mert most kezdődik a nyári szünet a csapatnál, ezért több játékos is kiürítette a szekrényét. 

Az már kiderült, hogy Ramos azt szeretné, hogy évi tízmilliót kereshessen a mostani hattal szemben, a Real viszont nem akar egy védőnek ennyi pénzt kifizetni. Ellenben a Manchester United már hajlandó lenne neki évi tízmilliót adni. 

Ramos kivásárlási ára 180 millió euró a szerződése szerint, úgyhogy a játékos kedden találkozott az ügyvédjeivel Madridban, hogy megvitassák, mit lehet tenni ebben a helyzetben.

Az üzletnek része lehet akár a Manchester United kapusa, David de Gea is, akit a Real Madrid szeretne megszerezni. Egy korábbi verzió szerint a kapust plusz harmincmillió eurót adnák a manchesteriek Ramosért.

Rovatok