Index Vakbarát Hírportál

Rivaldo keményen kiosztotta a brazil válogatottat

2015. július 1., szerda 09:15

A brazil futballválogatott egy éven belül másodjára szerepelt le nagy nemzetközi tornán. 

Ezek után a brazilok egyik legendája, Rivaldo osztotta ki közösségi oldalán a válogatottat szerda hajnalban, meg azokat, akik a csapatot irányítják.  

A 74 válogatott meccsen 35 gólig jutó egykori Rivaldo egy fotót töltött fel a 2002-es világbajnok csapatról, és azt írta alá, hogy tizenhárom évvel ezelőtt nyertek vb-döntőt, élete legboldogabb pillanata volt, de úgy látja, hogy manapság már bárki futballozhat Brazília válogatottjában.

"2006-ban azért nem hívtak be a vb-re utazó válogatott keretbe, mert Görögországban futballoztam, ahol kétszer is a liga legjobb játékosának választottak. Az egy erősebb bajnokság, mint ahol a válogatott mostani tagjai játszanak. Ha így folytatjuk, a következő harminc évben sem nyer semmit a válogatott. Kérek mindenkit, a legjobb játékosokat hívják be a nemzeti csapatba, mert ha nem így lesz, újra megszégyenítenek minket. Szerettem volna csendben maradni, de már nem tehetem, mert csúnya dolgok történnek."

- fakadt ki a 45 éves Rivaldo, aki három idényt húzott le az Olimpiakoszban, majd egyet az AEK-ban, mielőtt az üzbég bajnokságba szerződött levezetni. 

Rovatok