Index Vakbarát Hírportál

A Fradi a szuperkupadöntőben is megverte a Videotont

2015. július 5., vasárnap 22:29 | aznap frissítve

A májusi kupadöntőn, majd pár nappal később bajnokin is megverte a Ferencváros a Videotont az előző szezonban, vasárnap este ugyanez történt a szuperkupadöntőben is, Székesfehérváron, a Vidi stadionjában.

A Fradi jól kezdett, Lamah szerzett vezetést, amikor egy kapusról felpörgő labdát a védőjét megelőzve rúgott be úgy egy méterről. Varga Roland duplázott, kisebb kavarodás végén egy lecsorgó labdát vágott be tíz méterről.

A 36. percben mégis kisebb gondba került a Fradi, mert Nalepát második sárgával kiállította a bíró. Jogosan, nem is reklamált a futballista.

A Videoton viszont semmit nem tudott kezdeni az emberelőnnyel, Somalia a 89. percben megugrott, és egy kis sprint végén begurította a ziccert.

Bernard Casoni, a bajnokcsapat új edzője így igen gyengén mutatkozott be, első tétmeccse rosszul sikerült. Az első két gólnál védői nagyot hibáztak, támadójátékban meg szinte nulla volt a csapata.

Ferencváros - Videoton FC 3-0 (2-0)



Sóstói Stadion, 3679 néző, v.: Andó-Szabó
    gólszerző: Lamah (20.), Varga R. (26), Somalia (90.)
    sárga lap: Nalepa (24., 37.), Nagy D. (69.), Dibusz (85.), illetve Pátkai (65.), Szolnoki (92.)
    piros lap: Nalepa (37.)

    Ferencváros:
Dibusz – Ramírez, Gyömbér, Nalepa, Leandro – Varga R. (Somalia, 60.), Busai, Ugrai (Nagy D. 66.), Nagy Á., Lamah (Haraszti 87.) - Böde

    Videoton FC:
Danilovic - Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Fejes (Koltai, 76.) - Pátkai, Simon Á. - Gyurcsó (Kovács I., 56.), Trebotic, Oliveira - Feczesin (Ivanovski, 36.)

Rovatok