Index Vakbarát Hírportál

Nem szabad tovább babusgatni Messit

2015. július 14., kedd 08:52

Lionel Messi egy éven belül a második döntőjét veszítette el az argentin válogatottal, a tavalyi világbajnoki döntő után július elején a Copa América döntőjében is kikaptak Chilétől. 

Az argentin futball legendája, Diego Maradona szerint eljött az ideje, hogy ne babusgassák tovább Messit, hanem mindenki nyíltan megmondja a véleményét a legnagyobb sztár teljesítményéről.

"Itt van a világ legjobb játékosa, aki képes négy gólt rúgni egy Real Sociedadnak, aztán idejön a válogatottba, és egyáltalán nem lő gólt. Nem kéne tovább babusgatni Messit. Pont ugyanúgy kell kezelni, ahogy a válogatott többi játékosát, akik felveszik a nemzeti csapat mezét"

- mondta Maradona, aki a sztárjátékost keményen kritizálóknak is beszólt, szerinte egyesek túlzásba viszik a dolgot. A világbajnok legenda a tavalyi vb-döntős vereség után azt mondta, nem Messit kellett volna a torna legjobbjának választani. 

A Barcelona és az argentin válogatott klasszisa hat Copa América-meccsen egy gólt rúgott, a torna után Facebook oldalán sajnálkozott, hogy nem sikerült nyerni, azt írta, nincs fájdalmasabb, mint egy döntős vereség. Az ezüstérmét is egyből levette a díjkiosztón. 

Nemrég olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy egy időre kiszállhat a válogatottból.  

Rovatok