Index Vakbarát Hírportál

Pofátlanul magas fizetést adnak Sterlingnek a Citynél

2015. július 14., kedd 13:35

A húszéves Raheem Sterling lesz az angol futball egyik legjobban fizetett játékosa, a Manchester Citytől a hírek szerint heti 180-200 ezer fontos heti fizetést fog kapni. 

A Daily Mail úgy tudja, bónuszokkal együtt 180 ezer fontot tehet majd zsebre a csatár, míg a Telegraph 200 ezer fontról ír. Akárhogy is alakul, a Liverpooltól érkezett játékos ott lesz az angol futball élmezőnyében keresetével. Wayne Rooney heti fizetése 300 ezer font környékén van, a szintén citys Yaya Touré 240 ezret, Sergio Agüero 225 ezret keres, a Chelsea-ben játszó Eden Hazard és Cesc Fabregas bére 200 ezer font hetente. 

Sterling még az év elején heti 100 ezer fontos fizetést utasított vissza a Liverpoolnál, ezután indított harcot érte a Manchester City. A Liverpool több ajánlatot is visszautasított, végül 68 millió eurós összegben egyeztek meg, ezzel ő lehet minden idők legdrágább angol játékosa. 

Mivel Sterling egyértelművé tette, hogy nem akar a Liverpoolban maradni, ezért a szurkolók eléggé berágtak rá,  hároméves lányát is halálosan fenyegették twitteren, úgyhogy a liverpooli rendőrség nyomozást indított az ügyben. 

Rovatok