Index Vakbarát Hírportál

Pimaszkodtak a romások, de Hart két panenkát nem kap be

2015. július 21., kedd 12:58

Ausztráliában készül a futballszezonra az európai klubok krémje, magyar idő szerint kedd délben a Roma kezdett a Manchester City ellen. Szünetben 1-1-re állt a meccs, amin Raheem Sterling először lépett pályára új klubjában.

A Liverpooltól egy híján 50 millió fontért igazolt angol válogatott támadónak 3 perc kellett a gólhoz, ekkor szerzett vezetést új klubjának.

Roma vs Manchester City 1-1 Sterling goal

A félidő közepén Miralem Pjanic egyenlített, kegyetlenül bevartta közel 25 méterről.

Pjanić 1-1 AS Roma vs Manchester City

A második félidőben újra előnybe került a City Kelechi Iheanacho góljával, amihez a Roma balhátvédje, Ashley Cole adott remek gólpasszt.

Roma vs Manchester City 1-2 Kelechi Iheanacho

Ljajic a hajrában jó szabadrúgással ikszre mentette a meccset, és ezzel tizenegyesekre. Hart foghatta volna azért ezt a szabadot, nem igazán ment sarokra a labda.

Adem Ljajic Free Kick - AS Roma vs Manchester City 2-2 2015

A szerb aztán a tizenegyesrúgásokban is villogott, zseniálisan panenkázta be Hartnak. A kapusnak nem is tetszett a dolog, így az utolsó City-rúgáshoz ő állt oda, és keményen be is varrta a jobb felsőbe. Az utolsó tizenegyes viszont a Romáé volt, és mivel korábban Kolarov a stadionból is kirúgta a labdát, Doumbia megnyerhette volna: vesztére panenkázott ő is, ám Hart oldalára, és a kapus lehúzta a labdát.

AS Roma vs Manchester City 2-2 (4-5) Penalty Shootout

Hart aztán megfogta Keita gyenge lövését is, így a ManCity nyerte a meccset.

Rovatok