Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo edzésen cirkuszolt Benitezzel

2015. július 22., szerda 18:25

Még Rafa Benitez kinevezése után írták a spanyol lapok, hogy Cristiano Ronaldóval nem lesz könnyű elfogadtatnia magát az új Real Madrid-edzőnek, mivel a klasszis nagyon tisztelte az elküldött Carlo Ancelottit, dühös volt, amiért az olasz szakember nem maradhatott  a klubnál.

A Real Madrid most Ausztráliában készül a Manchester City elleni Bajnokok Kupája-meccsére, és az egyik edzésen Cristiano Ronaldo már hőbörgött egy sort Beniteznek.

Az történt, hogy Cristiano Ronaldo gólt rúgott, majd ünnepelni kezdett, aztán látta, hogy Benitez les miatt nem adta meg a gólját. A futballista káromkodott egy sort, egy kicsit meg is sértődött, mire Benitez csak vigyorgott.

C Ronaldo nervous reaction after Benitez canceled his goal

A Marca szerint Ronaldo később sprintgyakorlatokat végzett, még mielőtt bement az öltözőbe.  A szerdai másfél órás foglalkozáson Benitez többször is leállította a játékosait, hogy gyors taktikai értekezletet tartson, aztán a védőkkel gyakoroltatott olyan helyzeteket, amikor a támadók létszámfölényben vannak. 

A védelemben Danilo, Varane, Ramos és Arbeloa szerepelt, nekik kellett megállítani a támadókat: Illarramendit, Kroost, Lucas Vázquezt, Ronaldót, Bale-t, Jesét és Benzemát. 

A City ellen pénteken kezdenek majd a Bajnokok Kupáján, majd hétfőn az Interrel folytatják. 

Rovatok