Index Vakbarát Hírportál

14 éve nem volt olyan rossz bajnok, mint a Vidi

2015. július 27., hétfő 08:33

Utoljára 14 éve kezdte rosszul a szezont a magyar bajnokság címvédője, mint most a Videoton: akkor a Ferencvárosnak nem sikerült egyetlen pontot sem szereznie két forduló alatt, írja a Blikk.

A fehérvári klubnál frissen kinevezett Bernard Casoni szerint csatárgondokkal küzdenek, ez lehet részben a háttérben, de a Videoton formahanyatlását jól mutatja, hogy szombaton attól a Haladástól kaptak ki otthon 1-0-ra, amelyet áprilisban 7-0-ra vertek ugyanott. A Vidi a Szombathely mellett még a Honvédtól kapott ki – szintén 1-0-ra –, a kispesti csapat pedig a Fradi 2001-es gyenge kezdésében is benne volt.

Egy hónapja csatárt keresünk, és bár Rudolfot sikerült átigazolnunk, a klub továbbra is dolgozik azon, hogy újabb támadó érkezzen hozzánk

– mondta a szombati mérkőzés után Casoni, akire kedden újabb nehéz feladat vár, hiszen a Bajnokok Ligájában a BATE Boriszov ellen játszanak, majd szombaton a Diósgyőrhöz utaznak.

A Fradi 2002-ben a gyenge kezdés után végül második lett – akkor szintén 12 csapatos volt az NB I., de 33 forduló után egy hatcsapatos minirájátszás kezdődött.

Rovatok