Index Vakbarát Hírportál

Juhász talán felépülhet a magyar-románra

2015. július 30., csütörtök 13:11

A magyar válogatott és a Videoton védelmének oszlopa a BATE elleni Bajnokok Ligája meccsen sérült meg, egy fejpárbaj után fogott rosszul talajt.

A fehéroroszok elleni visszavágón biztosan nem játszhat. A hátralévő két augusztusi kupameccsen sem valószínű a játéka, és a románok elleni szeptember elleni 4-i Eb-selejtezőre is kétséges a felépülése.

„Túlfeszülés miatti ízületi húzódást szenvedett. Az MR-vizsgálata negatív lett. Az elvégzett vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nincs szükség műtéti beavatkozásra, a térdízületi szalagok épek. Jövő héten elkezdheti a rehabilitációt. Előre nagyon nehéz megjósolni, hogy pontosan mikor is térhet vissza Roli, de jelenleg úgy néz ki, hogy körülbelül egy hónap múlva léphet ismét pályára” - tájékoztatta a Videoton honlapját a csapatorvos, Kovács Tibor.

Juhász azzal kezdte, nagyon nehéz napokon van túl. „Szerda reggel 7 órától, csütörtök 9-ig sok vizsgálaton estem át, ez idő alatt nagyon sok volt a bizonytalanság. Végül délelőtt tudatták a jó hírt, mely szerint a komolyabb sérülést megúsztam. Az üzenetek, jókívánságok nagyon sok erőt adtak nekem. Azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a Vidibe és a pályán segíthessek a csapatnak, és emellett természetesen a válogatott szeptemberi mérkőzésén is szeretnék már játszani. Rajtam nem fog múlni semmi sem, nagyon bízom benne, hogy minden jól fog alakulni a következő néhány hétben.”

Rovatok