Index Vakbarát Hírportál

Tévez 11 év után gólt lőtt a Bocában, kitört az őrület

2015. július 30., csütörtök 09:49

Carlos Tévez a nyáron tért vissza a Boca Juniorshoz, első tétmeccsén ellopták tőle a show-t egy zseniális rabonával, csütörtök hajnalban viszont a Banfield elleni kupameccsen már meglőtte az első gólját, ráadásul szabadrúgásból. 

A Boca 2-0-ra vezetett, amikor szabadot kaptak a kaputól úgy húsz méterre. Tévez odaállt a labdához, és már mindenki készítette a fényképezőjét vagy a telefonját a lelátón, hogy megörökítse a gólt. Tévez nem okozott csalódást, bevágta a szabadot, ott tekerte el a labdát, ahonnan csapattársai kirobbantak a rúgás után.

Carlos Tevez Fantastic Free Kick Goal

A lelátó tombolt, Téveznek tizenegy év után ez volt az első gólja a Boca Juniorsban. Az argentin klubot 2004-ben hagyta el, a Corinthianshoz igazolt, majd ezután jött Európa. Az angol West Hamben kezdett, aztán megvette a Manchester United, később a Manchester City játékosa lett. Utóbbiból igazolt Olaszországba, a Juventushoz. A Juvével BL-döntőt játszott májusban a Barcelona ellen, de kikaptak, ezután igazolt haza. 

Döntetlen a Libertadores Kupa döntőjének 1. meccsén

Nem született gól a labdarúgó Libertadores Kupa döntőjének első mérkőzésén, a mexikói Tigres és az argentin River Plate monterrey-i meccsén, írja az MTI. 

A Tigres története során először szerepelhet a fináléban (a mexikói csapatok 1998 óta meghívottjai a kupaküzdelmeknek), míg az 1986-ban és 1996-ban győztes River Plate 19 év után először játszhat döntőt. A párharc visszavágóját jövő szerdán rendezik Buenos Airesben. 

Rovatok