Index Vakbarát Hírportál

Majdnem Fradi-meccsre mehettek az ultrák, de aztán

2015. augusztus 4., kedd 14:56

A VideotonFerencváros első osztályú bajnoki mérkőzésre szurkolói kártya nélkül válthattak jegyet a ferencvárosi drukkerek is, írja a Vs.hu. Ugyanakkor a ferencvárosi klubvezetés továbbra sem vállal felelősséget a csapat szurkolóiért, és ők az egyetlen NB I.-es klub, amely továbbra is megköveteli a szurkolói kártyát a szurkolóiktól, míg Székesfehérváron ez már nem kötelező.

A szurkolói kártya illetve a regisztráció miatt néhány ezer FTC-szurkoló bojkottálja a Ferencváros meccseit, illetve van egy tucat ember, akit a klub kitiltott a stadionból, de most voltak olyanok, akik kihasználták a helyzetet, és a Videoton internetes oldalán kötelező kártya nélkül jegyet vásároltak. 

Erre rájöhettek a két futballklubnál, mert a ferencvárosi szurkolóknak az alábbi levelet küldték, és egyben érvénytelenítették a megvásárolt jegyeket:

„A 2015. augusztus 8-án megrendezésre kerülő Videoton FC – Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzésre Ön a www.vidi.hu online jegyértékesítő rendszerén elővételben jegyet váltott.

A két klub között létrejött megállapodás szerint – mely során az MLSZ Biztonsági Szabályzatának új előírásait is figyelembe kellett venni – a Ferencvárosi TC saját szurkolóinak csak saját felületein és pénztárában árusít jegyeket. Így a Videoton FC minden vendégszektorba történt jegyértékesítést letiltott.

Ennek során technikai problémák léptek fel és emiatt sikerült Önnek is online megvásárolni a www.vidi.hu online jegyértékesítő felületén jegyet vásárolni.

Fenti okok miatt a belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra íratjuk jóvá a bankkal.”

A mérkőzést szombaton 20.30-kor kezdik.

Rovatok