Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák: Arra várok, hogy mehessek a Herthába

2015. augusztus 11., kedd 08:18

A Dinami Moszkvában futballozó Dzsudzsák Balázs már nagyon menne a Dárdai Pál által irányított Herthához, erről a Nemzeti Sport keddi számának mesélt a magyar válogatott. 

"A klub vezetői azt várják, hogy eligazoljak, én pedig azt várom, hogy befusson az ajánlat, amire rábólinthatok. Fogalmazhatok konkrétabban is: arra várok, hogy végre elmehessek a Herthába."

- mondta Dzsudzsák a lapnak. Azt is tisztázta, hogy nem igaz, hogy túl magasak lennének a fizetési igényei, szóban már meg is egyezett a Herthával és Dárdai Pállal. "Dárdai Pállal némileg leegyszerűsítve így hangzott az egyik beszélgetésünk. Jössz? Jövök. Tudnod kell, nincs sok pénz. Nem baj, akkor is jövök. Oké, köszönöm. Én is"

A váltás azon múlthat, hogy a bundesligás klub el tudja-e adni Ronnyt, mert akkor lenne elég pénz Dzsudzsák leigazolására. Ha viszont Ronny marad, akkor valószínűleg Dzsudzsák is. "Tényleg szeretnék a Herthában játszani, de a Herthának is akarnia kell, hogy ott folytassam. Egyelőre akadnak kérdőjelek, de igyekszem nem aggódni: három hét van az átigazolási időszakból, addig sok minden megtörténhet". Máshova nem szívesen menne, és topcsapatok nem is nagyon keresték, hiába jelentek meg erről különböző hírek.  

A Dinamo az utóbbi időben padoztatta Dzsudzsákot, mert nem írta alá a szerződéshosszabbítást, ezért a hétvégén már a moszkvaiak második csapatában fog játszani, hogy játékban maradjon, ezt ő kérte a klubtól. "Nem fogom fel tragédiaként, ami mostanság velem történik, de azt sem jelenthetem ki, hogy hidegen hagy. A legrosszabb az egészben, hogy az elmúlt három hétben megfosztottak attól, amit a legjobban szeretek. Az mindennél jobban bánt, hogy nem futballozhatok. Száműztek, ez most már világos" - nyilatkozott a mellőzéséről. 

Rovatok