Index Vakbarát Hírportál

Mourinho a Chelsea doktornőjétől is rohamot kapott

2015. augusztus 11., kedd 19:17

José Mourinho minden meccs után talál valamit, amibe beleköthet. A Swansea-val játszott 2-2-es bajnoki után a Chelsea csapatorvosoát, Eva Carneirót kritizálta.

Az edzőnek az volt a baja, hogy az orvosi stáb túl hamar rohant be, amikor Eden Hazard megsérült, így a játékosnak, ha akart, ha sem, le kellett jönnie a pályáról. A Chelsea-nak így csak nyolc mezőnyjátékosa maradt fenn egy kontratámadásnál. A kapus Courtois-t már korábban kiállították. Ráadásul már a ráadáspercek voltak, így a döntetlen is veszélybe került.

Mourinho dühös Eva Carneirora (Chelsea vs Swansea)

„Nem okozott túl sok örömöt az orvosi stáb, még egy csapatorvosnak vagy egy irodistának a padon is érteni kell a játékot" – mondta Mourinho, aki már a pálya szélén is dühöngött. Szerint egy orvosnak látni kell azt is, hogy mennyire komoly egy sérülés.

Az edző annyira berágott a csapattal öt év dolgozó Carneiróra, hogy többet nem akarja a kispadon látni, és még az edzéseken sem vagy a csapat szállásán.

Mourinho kifakadása nem ért célt, a facebookon Carneiro rengeteg támogatást kapott. Az orvosra eddig nem is nagyon lehetett panasz, az előző szezonban alig volt sérült a csapatnál.

Mourinho 2005-ben már elfogyasztott egy csapatorvost, Neil Frazerrel Arjen Robben egészségi állapotáról vitatkoztak. Végül az orvos húzta a rövidebbet, és távozott.

Rovatok