Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák: Már nem érdekel, ki mit gondol

2015. augusztus 14., péntek 08:18

A magyar válogatott Dzsudzsák Balázs a törökországi látogatásáról beszélt a Nemzeti Sport pénteki számának, és ebből kiderült, hogy:

A Dinamo Moszkva futballistáját megkérdezték arról is, hogy mit gondol a nem éppen pozitív hazai szurkolói visszajelzésekről.

"A visszhangokról pedig annyit, hogy lehet itt okoskodni, hogy "ez visszalépés lenne" vagy, hogy megint a pénzt választom", de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Azok után, amit akkor kaptam, amikor az Anzsihoz szerződtem, semmivel sem tudnak megbántani. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyenkeznem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív".

Hozzátette, hogyy nincs is túl sok ajánlata, mert a magyar futball megítélése külföldön nem a legjobb. Nem szabott magának határidőt, hogy mikor hozza meg a végső döntést, de a Hertha részéről azt várja, hogy ne csak Dárdai Pál akarja, hogy odaszerződjön. Ha nem kell nekik, akkor meglátja, hogy él-e még a török vonal.

Dzsudzsák a Dinamónál kikerült a csapatból, miután nem írta alá szerződésének meghosszabbítását, a hétvégén valószínűleg a második csapatban fog játszani. A herthás szerződés azon múlthat, hogy a berlinieknek sikerül-e eladni a brazil Ronnyt, ebből a pénzből finanszíroznák ugyanis a magyar játékos megvételét. 

Rovatok