Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázs állítólag igent mondott a Bursaspornak

2015. augusztus 15., szombat 11:12

A török Bursasporda Bügün úgy értesült, hogy Dzsudzsák Balázs igent mondott a Bursaspor ajánlatára, és vasárnap már bejelenthetik a magyar válogatott játékos leigazolását, aki évi kétmillió eurót kereshet bónuszok nélkül. 

A török bajnokságban hatodik klub vezetése állítólag már repülőjegyet is küldött a Dinamo Moszkva futballistájának, akit áron alul szerezhetnek meg a lap szerint, mindössze másfél millió euróért. 

Dzsudzsák a napokban azt nyilatkozta, hogy továbbra is a Herthához akar igazolni, de ezt a klubnak is akarnia kell, és nem csak az edzőnek, Dárdai Pálnak. Ha pedig a Hertha nem akarja, akkor nem zárja ki, hogy a törököknél folytatja. Az ottani futballt övező hangulatot csábítónak nevezte.

A Herthához akkor mehetne, ha elő tudnák keríteni a pénzt rá más játékos eladásával. Pénteken meg is szabadult egyik futballistájától a berlini klub, a védő Nico Schulzot adták el 3 millió euróért a Borussia Mönchengladbachnak. 

A Bursaspornál tett látogatásról annyit mondott, hogy miért ne nézne körül a törököknél, ha már meghívták, és amúgy sem érdekli már, ki mit gondol, mert amikor az Anzsihoz szerződött, már megkapta minden szurkolótól a magáét. 

A magyar válogatott futballista nemrég azt írta, hogy Facebookján fog beszámolni az átigazolásával kapcsolatos fejleményekről. 

Rovatok