Index Vakbarát Hírportál

A Videoton-edző kiakadt, beszólt a klubvezetésnek

2015. augusztus 15., szombat 21:33

A Videoton negyedjére kapott ki az NB I. idei szezonjában, most épp a Vasastól, ráadásul az esti meccsen a bíró elküldte a kispadtól a Vidi-edző Bernard Casonit, aki az újabb vereség után nekiment saját klubja vezetőségének is. 

"Most is az volt a problémánk, ami az egész szezonban, nem tudunk gólt rúgni, így sajnos nehéz nyerni. Nem tudom, hogy a vezetőség miként gondolkodik velem kapcsolatban. Az biztos, hogy nem ilyen keretről volt szó korábban. Kevés játékosunk van, ezért nem tudtunk helytállni a BL-ben is és a bajnokságban is" - idézi a Vasas honlapja a francia Casonit.

Nem ez az első alkalom, hogy a nyáron kinevezett edző elégedetlenkedik a keret miatt, amikor a Bajnokok Ligája-selejtezőben nagy nehezen kiejtették a walesi The New Saintset hosszabbítás után, akkor azt mondta, reméli a BATE ellen nemcsak erősebb játékkal állnak elő, hanem erősebb kerete is lesz. Nem lett, ki is estek. 

A Videoton nemrég leigazolta ugyan Rudolf Gergelyt, de Casoni most elmondta, hogy azért nem játszhatott a csatár, mert antibiotikumot szed, ugyanis legyengült a szervezete. 

Májusban a Videoton klubigazgatója, Burcsa Győző még arról beszélt, hogy 2017-re stabil BL-csoportkörös csapatot szeretnének. A fehérváriak mostani idénye viszont eddig pocsék, azzal még menthetnének rajta, ha a Lech Poznan kiejtésével bejutnának az EL-csoportkörbe, de a jelenlegi formájuk alapján ez nem tűnik valószínűnek. 

A bajnokságban öt meccsen négyszer találtak be, a BL-selejtezőkön is komoly gond volt a támadójátékkal, Gyurcsón kívül más nem nagyon tudott értékelhető teljesítményt nyújtani. 

Rovatok