Index Vakbarát Hírportál

Teljes csőd: félpályás góllal alázták a Barcelonát

2015. augusztus 15., szombat 09:12

A Barcelona négy gólt kapott az Athletic Bilbaótól a spanyol Szuperkupában péntek este, a legmegalázóbb talán az volt, amit San José a kezdőkörből vágott nekik.

A 13. percben ter Stegen a Bilbao-kapus hosszú indítására jött ki a tizenhatoson kívülre, saját kapujától jó húsz méterre fejelte vissza a labdát a mezőnybe.

San José a kezdőkörben levette, látta, hogy a Barcelona kapusa még nem ért vissza, úgyhogy rá is küldte a labdát félpályáról, ter Stegen csak nézni tudta, hogy behullik a labda. 

Athletic Bilbao vs FC Barcelona 1 - 0 Spain Supercup 2015

A folytatásban még három gólt kapott a Barcelona, ebből kettőben vastagon benne volt a védelem. Anduriz második góljánál például pont Eraso elé sikerült felszabadítani, de az előző is egy eladott labdával indult. 

Aritz Aduriz Hat-Trick Goals vs FC Barcelona

A német ter Stegen két meccsen kapott összesen nyolc gólt, négyet a Sevillától kedden, négyet a Bilbaótól pénteken, és ez pontosan feleannyi, mint amennyit a múlt szezonban kapott összesen. Akkor a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Kupában vetették be főleg, előbbiben tizenegyet, utóbbiban ötöt kapott. 

Sokkal többet most sem pihenhet a keret, ugyanis hétfőn lesz a visszavágó, hazai pályán. 

Rovatok