Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák már Törökországban van, aláírhat

2015. augusztus 16., vasárnap 13:57

Dzsudzsák Balázs vasárnap délután Facebook oldalán megerősítette, hogy ismét a török Bursaspornál van látogatáson, és hétfőn már orvosi vizsgálaton fog átesni.

Sziasztok! Ma érkeztem ki Bursába! Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, és azután pedig sor kerülhet az aláirásra. Örülök, hogy végetért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szerettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt, ebben a gyönyörü új stadionban és fanatikus városban!

- olvasható a magyar válogatott játékos közösségi oldalán

Több olyan fotó is felbukkant már, melyeken a futballista Bursaspor-sállal vagy mezzel látható. A klub honlapja idézi a játékost, aki azt nyilatkozta, örömmel igazol a klubhoz, mindenki kedves volt vele, és szeretne minél sikeresebb lenni a csapattal. 

Korábbi információk szerint évi nettó 2 millió eurót fog keresni. Ráadásul a török bajnokságban szereplő Bursaspor olcsón úszhatja meg az igazolást, állítólag 1,6 millió euróba kerül majd nekik a Dinamo Moszkvától érkező 28 éves játékos. 

A Bursasporda Bügün szerint már a mezszáma is megvan, hetesben fog játszani. 

Ezek alapján már szinte biztos, hogy Dzsudzsák nem igazol Dárdai Pál csapatához, a Bundesligában szereplő Herthához. 

Rovatok