Index Vakbarát Hírportál

Nagy volt a baj, meg kellett állítani a rossz irányba tartó folyamatot a Videotonnál

2015. augusztus 20., csütörtök 16:35

A bajnok Videoton rosszul kezdte a szezont, a bajnokságban egy győzelmük van, a BL-selejtezőből kiestek, ezért a klub a napokban megvált Burcsa Győző sportigazgatótól és Bernard Casonitól, a francia vezetőedzőtől is.

A klub tulajdonosa azt mondja, hogy nem a sikerek idején kell megszólalnia, hanem akkor, ha baj van. Márpedig most baj van, ezért Garancsi István nyilatkozott a klub honlapjának.

„Nagy volt a baj, ezt el kell ismerni, ezért is kellett fontos döntéseket hozni.

Az elmúlt két napban úgy érzem, sikerült orvosolni ezeket a problémákat, és most már az a fontos, hogy csak előre tekintsünk, és minél jobban megoldjuk az előttünk álló feladatokat."

A személycserékkel kapcsolatos döntések könnyen mentek, hiszen azokat „meghozta az élet." Burcsa lemondását elfogadta, Casonival pedig annak ellenére sikerült megegyezni, hogy az edző a tárgyalások során semmilyen rugalmasságot nem mutatott.

„Adódott egy helyzet, amiben fontos döntéseket kellett meghozni.

Tulajdonosként az a feladatom, hogy megtartsam a befektetésem értékét.

Az öröm mindig a szurkolóké, a döntések mögött álló küzdelem és fájdalom a tulajdonosé. Ezek a döntések nem lehetnek mindig, mindenki számára szimpatikusak. A Vidinél most meg kellett állítanom egy rossz irányba tartó folyamatot. Mostantól pedig nem a szavaké, hanem a munkáé lesz a főszerep."

Rovatok