Index Vakbarát Hírportál

Őrült meccsen lőtte első 4 PL-gólját a bajnokság legkisebb csapata

2015. augusztus 22., szombat 18:16

Idén került fel először az angol első osztályba a bajnokság legkisebb klubja, a Bournemouth, ami története első két PL-meccsét elveszítette, és gólt sem tudott rúgni.

Szombaton, idegenben a West Ham ellen viszont mindent bepótolt, négyet lőtt, és győzött. Nagy meccs volt, az újonc gyorsan elment két góllal, 0-2 volt a félidő. Callum Wilson lett a történelmi futballista, aki a Bournemouth első két gólját szerezte.

West Ham 3 - 4 Bournemouth

A WHU a félidő után gyorsan felállt, Noble és Kouyate talált be, de a 66.-ban már Marc Pugh szerezte meg újra a vezetést. Wilson olyannyira történelmi lett, hogy a 79. percben már mesterhármasig jutott, 2-4 után pedig már csak szépíteni tudott a West Ham, így 3-4 lett a vége.

Érdekes meccs Leicesterben volt még, ahol a Tottenham a Modric-bőröző Dele Alli első PL-, illetve tottenhames góljával a 81.-ben nagy nehezen előnybe került, ám Tottenham-módon ezután az első hazai támadásból gólt kapott, így 1-1-gyel zárult a meccs.

A ManUnited otthon játszott gyenge 0-0-t a Newcastle-lel, így a bajnokságot 7 ponttal a Leicester vezeti a szintén 7 pontos United előtt, jobb gólkülönbséggel.

Premier League, 3. forduló:
Crystal Palace-Aston Villa 2-1 (0-0)
Leicester City-Tottenham Hotspur 1-1 (0-0)
Norwich City-Stoke City 1-1 (1-1)
Sunderland-Swansea City 1-1 (0-1)
West Ham United-Bournemouth 3-4 (0-2)
Manchester United-Newcastle United 0-0

Rovatok