Index Vakbarát Hírportál

Pedro berobbant: 30 perc alatt gól, gólpassz a Chelsea-ben

2015. augusztus 23., vasárnap 15:02

A Chelsea a héten leigazolta a barcelonás Pedrót, akit José Mourinho már vasárnap a West Bromwich elleni bajnokin kezdőbe nevezett, és a támadónak húsz perc sem kellett, hogy megszerezze első angliai gólját.

Nem sokkal azután, hogy a WBA tizenegyest hagyott ki, Pedro került helyzetbe, Hazard-tól kapott labdát, befutott három védő közé, majd egy pöccintéssel a kapuba talált. Igaz, ehhez kellett az is, hogy a labda megpattanjon.

A Chelsea-drukkerek egyből a nevét skandálták, majd jött az újabb rigmus, ami már arról szólt, hogy vajon a manchesteriek figyelik-e meccset. Pedrót ugyanis a Manchester United nagyon szerette volna megszerezni, ám az utolsó pillanatban jött a Chelsea, és megvásárolta.

Itt még nem volt vége, ugyanis tíz perccel később gólpasszt is adott: tizenhétről lőtt keresztbe laposan egy labdát, amibe Diego Costa vetődött bele, így lett 2-0. A hazai West Bromwich a 35. percben tudott szépíteni, de nem sokáig maradt sokáig szoros a meccs, mert Azpilicueta a 41. percben meglőtte a londoniak újabb gólját. 

A második félidő elején viszont emberhátrányba került a Chelsea, mert második sárgával kiállították Terryt, és James Morrison pár perccel később már szépített is, így 3-2-re vezet most a Chelsea. 

A végét nagyon megnyomta a hazai WBA, de egyenlíteni viszont nem sikerült, a Chelsea a 3-2-vel első bajnokiját nyerte a szezonban. 

Rovatok