Index Vakbarát Hírportál

Ha kétszer ollózol lécet, az nem gól, ugye?

2015. szeptember 14., hétfő 19:33

A svéd bajnokin az Európa Ligás helyekért küzdő Malmö FF és az Elfsborg játszott egymással 1-1-es döntetlent.

Már az utolsó negyedóra jött, amikor a hazaiak közül Markus Rosenberg hihetetlenül technikás lövéseit nem követte gól. Egy jobb oldali beadást a korábban az Ajaxban, a Weder Bremenben és a West Bromwich-ban is megfordult csatár ollózva tett kapura.

Erő is volt benne, csak a célzás nem sikerült pontosan, a labda a lécről messze-messze a mezőnybe pattant vissza, így maradt az 1-1. 

14 perc alatt lemásolta az ollózását, kétszer kapufát talált

Nézze meg jól, a fenti videóban, nem ismétlést, két különböző ollózást lát, három perccel a vége előtt ugyanis Rosenberg lemásolta korábbi produkcióját, most is a lécet találta el ollózva. A különbség annyi, hogy a keresztlécről az utóbbinál fölé pattant a labda.

Markus Rosenberg napjaink második legjobb svéd csatára, akinek nagy karriert jósoltak, de akkorát azért nem futott be. Tavaly tért haza 10 év légiósélet után a Malmöbe, 32 éves.

Ezzel a Malmö számára egyre távolodik dobogó, hét fordulóval a bajnokság vége előtt maradt az 5., és hét pont a hátránya a harmadik Norrköpinggel szemben. A BL-ben viszont ott vannak, a héten már pályára is lépnek.

Rovatok