Index Vakbarát Hírportál

Tévez horrorbelépője Shaw lábtörésén is túltesz

2015. szeptember 20., vasárnap 09:32

Hős és antihős is lett Carlos Tévez egy személyben a Boca Juniors szombati bajnokiján, amin idegenben 3-1-re verték az Argentinos Juniorst, hiszen a Juventusból hazatérő csatár duplázni tudott, ezzel pedig majdhogynem eldöntötte a mérkőzést, viszont volt egy olyan brutális szerelése, ami a két gólját is felülírta.

Tévez az első félidő hosszabbításában, majd a második félidő elején talált be, a második gólja után viszont szinte azonnal szépített Ezequiel Ham, de hiába küzdött emberhátrányban az Argentinos, kiegyenlíteni már nem tudott, sőt, a hajrában Jonathan Calleri végleg el is döntötte a mérkőzést.

Tévez horrorbelépője Ham ellen

Csakhogy a 75. perc után a Bocától is ki kellett volna állítani egy embert, méghozzá Carlos Tévezt, aki a 40. perctől sárga lappal játszott. A csatár ugyanis brutális módon lépett oda a hazaiak egyetlen gólját szerző Hamnak, akinek azonnal el is tört a lába. Tévez viszont még egy sárgát sem kapott, pedig egyből piros is járhatott volna érte.

Argentinos-Boca 1-3

Az eset sok részletében hasonlított a keddi PSV-Manchester United BL-meccsre, amin Luke Shaw lábát törte el Hector Moreno, de ő sem kapott érte még csak sárga lapot sem.

A Boca 3-1-re nyerte a bajnokit, ezzel 25 forduló után vezeti a bajnokságot.

Rovatok