Index Vakbarát Hírportál

Bogdán a hős, edzője inkább nem is nyilatkozott

2015. szeptember 24., csütörtök 08:59

Brendon Rodgers menedzseri állását egyelőre megmentette a Liverpool magyar kapusa, Bogdán Ádám, aki az angol Ligakupában három tizenegyest védett a Carlisle Uniteddel szemben. A Liverpool ezzel továbbment a legjobb 16 közé.

Az angol lapok egyértelműen Bogdán Ádám hősies szereplését emelik ki, míg a meccs utáni sajtótájékoztatót a menedzser inkább kihagyta. Bogdán a Liverpool honlapjának nyilatkozott. 

„Van egy menete ennek az őrületnek. Néha jól döntesz, néha szerencse kell hozzá, néha meg nem jön össze. Nekem volt egy megérzésem, és szerencsém is volt annál a három lövésnél. Hála az égnek, tovább mentünk” - mondta a magyar válogatott kapusa.

Szerinte jól játszottak, és egy másik estén talán be is mentek volna a lövéseik, és sokkal egyszerűbb lett volna a továbbjutás. A Liverpool uralta a meccset, míg az ellenfél jól védekezett. Bogdán megemlítette a másik kapus jó teljesítményét is.

Sajnos nem tudtuk a normál játékidőben megnyerni a meccset, de a lényeg, hogy továbbmentünk, és ezt a mérkőzést sosem fogom elfelejteni. 

Fantasztikus mérkőzés volt, a szurkolók briliánsak, az atmoszféra fantasztikus. Telt ház. Hihetetlen este volt, fogalmazott a magyar.

A Liverpool első számú kapusa, Simon Mignolet a meccs elején és utána is bement az öltözőbe, és Bogdánnak a legjobbakat kívánta: „Én is ezt teszem vele minden héten, mondta a magyar kapus. Tiszteljük és segítjük egymást”, mondta még a magyar.

Nem úgy Rodgers, akinek már a távozásáról pletykálnak az Anfield Roadon, de most egy időre fellélegezhet. Ennek ellenére nem ment el a meccset követő sajtótájékoztatóra.

Gary McAllister másodezdő azt mondta, mint mindenki, Rodgers is örül a továbbjurásnak.

Rovatok