Index Vakbarát Hírportál

Raúl sms-ben gratultált Cé csúcsbeállításához

2015. október 1., csütörtök 09:11

Cristiano Ronaldo két góljával nyert a Real Madrid Malmöben a Bajnokok Ligája szerdai meccsén. A portugál előbb pályafutása félezredik, majd az 501. gólját is megszerezte. Csúcsot döntött, illetve beállított.

A második gólja volt realos pályafutása 323. találata, ezzel pont beérte a klub korábbi legendáját, Raúlt. Ez volt a 67. BL-gólja is, amivel viszot már Raúl elé került, akinek 66 gólja volt eddig.

C. Ronaldo eddigi góljai


Sporting CP: 5

Manchester United: 118

Real Madrid: 323

Portugál válogatott: 55

"Nagyon-nagyon boldog vagyok - nyilatkozta a meccs után C. Ronaldo - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy amikor először húztam magamra a Real mezt azon járt volna az agyam, hogy valaha is utol fogom érni Raúlt. De ez sikerült, ami nagyszerű érzés. Raúl egyébként sms-ben gratulált, és tudom, hogy ezt szívből tette. Azt üzente, hogy reméli még nagyon sok gólt fogok rúgni a Realban."

Malmö-Real Madrid 0-2

Ronaldo ebben az idényben elég sokáig nem tudott a kapuba találni. Első gólját tétmeccsen szeptember 12-én szerezte, igaz akkor egy újabb rekordot felállítva ötöt lőtt az Espanyolnak. A bajnokságban azóta sem sikerült betalálni, a BL-ben viszont már ötnél jár idén, hármat vágott a Sahtarnak és most kettőt a Malmönek.

Rovatok