Index Vakbarát Hírportál

Kit érdekelnek a gólok, ez a passz visz mindent

2015. október 1., csütörtök 13:35

Kedd a meglepő eredmények, szerda a gyönyörű gólók, gólpasszok napja volt a Bajnokok Ligája második csoportkörében. A főszereplők: Juan Mata, Seydou Doumbia, Simone Zaza.

A Manchester United 0-1-ről állt fel a Wolfsburg ellen. Juan Mata volt a főszereplő, akik előbb 11-esből egyenlített, majd az 53. percben, félfordulattal, sarokkal adott szenzációs indítást Chris Smallingnak, aki becsúszva szerezte meg az MU győztes gólját.

Juan mata szenzációs gólpassza

Melyik volt a legszebb jelenet

  • 2652
    Juan Mata
  • 294
    Zaza
  • 254
    Doumbia

Moszkvában a CSZKA 36 perc alatt kis híján lerendezte a PSV elleni meccset. A második félidőben Maxime Lestienne nyolc perc alatt visszahozta a meccsbe a hollandokat, de egyenlíteni már sem neki, sem a többieknek nem sikerült. A hazaiaknál Seydou Doumbia volt a legjobb, aki egy 11-es gólt is lőtt, előtte viszont, a 21. percben nagyszerű gólt fejelt. Egy beívelést 11 méterről a kapus fölött átívelve stukkolt a felső sarokba.

Doumbia nagyszerű fejese

A Juventus 2-0-ra győzte le a Sevillát, Simone Zaza a 87. percben döntötte el a meccset. A teljesen kitámadó spanyol védök között, a felezővonalnál szerzett labdát. Három sevillai között lépett ki, nem tudták utolérni, majd a kapus lábai között a kapuba gurított. Vagy 50 métert sprintelt a labdával, mégis maradt ereje a befejezésre.

Simone Zaza gólja

Rovatok