Index Vakbarát Hírportál

Messit összedrótozzák a Clásicóra

2015. október 6., kedd 08:00

A Goal.com értesülései szerint Lionel Messinek jó esélye van arra, hogy sérüléséből felépüljön és már a november 22-ei Clásicón is futballozhasson.

Messi szeptember 26-án a Las Palmas elleni mérkőzésen sérült meg , kilenc perc után le kellett cserélni, akkor a Barcelona azt közölte, hét-nyolc hét múlva térhet vissza játékosa.

Úgy tűnik azonban, hogy a gyógyulása gyorsabb a vártnál, és már a Real Madrid ellen már a csapatban is szerepelhet. Messi a múlt héten még mankókkal járt, de ma már letette azokat, és a klub gyógytornászával, Roger Gironessel dolgozik két hétig. Úgy tervezik, hogy az ezután következő két hétben már futóedzéseket is végezhet, majd lassan teljes értékű edzésmunkát végezhet.

Az argentin válogatott menedzsere, Gerard Martino úgy hiszi, hogy Messi már novemberben játszhat is a nemzetközi mérkőzéseken is. Messi egyelőre nem nyilatkozott, hogy pontosan mikor térhet vissza.

A Barca három mérkőzést játszott Messi nélkül, a bajnokságban a Las Palmast, a BL-ben a Bayer Leverkusent győzte 2-1-re, a hétvégén viszont ugyanennyire kapott ki a Sevillától. A Barcelona és Messi szerencséjére most két hétig áll a bajnokság, mert válogatott hét következik.

Rovatok