Index Vakbarát Hírportál

Pedro utódját keresi a Barca, de nagyon

2015. október 7., szerda 12:28

Az már biztos, hogy télen mindenképp erősödni fog az amúgy sem gyenge Barcelona, hiszen benevezhetik majd a nyáron megszerzett védőt, Aleix Vidalt, illetve az Atlético Madridból elhozott török Arda Turant is, ám a jelek szerint ez nem elég nekik, és további erősítéseket terveznek.

Erről a klub technikai igazgatója, Roberto Fernández beszélt a Calatunya Rádiónak, ahol megerősítette, hogy valóban terveznek igazolásokat. A lehetséges nevekről ő maga nem beszélt, de szinte biztos, hogy az egyik poszt, ahova igazolnának, az a Chelsea-hez távozó Pedro helye lenne. Korábban a spanyol volt a negyedik ember, aki egyből beugrott a támadósorba, ha Neymarnak, Messinek vagy Luis Suáreznek pihenő kellett, idén viszont sem Sandro, sem Munir nem bizonyult megfelelő cserének.

A célpontok között lehet az a celtás Nolito, akit már a nyáron is vittek volna, és aki egy gólt és két gólpasszt hozott össze a Barcelona ellen szeptember végén. A többi játékos, akit emlegetnek, a liverpooli Philippe Coutinho, a valenciás Szofiane Feguli, a Dinamo Kijevben játszó Andrij Jarmolenko, de állítólag a juventusos Paul Pogbáért sem sajnálnák a pénzt. Utóbbi franciát leszámítva mind szélsők, de Coutinho kivételével egyikük sem szokott hozzá nagyon, hogy mindkét oldalon helyettesítsen, ami nehezítheti az átállást.

Rovatok