Index Vakbarát Hírportál

Klopp üzent a Liverpool-ifiknek, készüljenek

2015. október 11., vasárnap 12:31

Robert Lewandowski elképesztő mennyiségben termeli a gólokat hetek óta, legutóbbi öt tétmeccsén tizennégyszer volt eredményes, úgyhogy a héten a Liverpoolnál kinevezett Jürgen Klopp elérkezettnek látta az időt, hogy közölje, nagy szerepe van abban, hogy a lengyel csatárból ekkora sztár lett.  

"A legnagyobb megelégedéssel tölt el, amikor összehasonlíthatom a kis lengyel klubból igazolt Robert Lewandowskit a mostani énjével. A különbség hihetetlen. Annyira nem vagyok magabiztos, hogy kijelentsem: csak nekem köszönhető a fejlődése, de nagy szerepet játszottam benne" - mondta a Liverpool új edzője.

Klopp már arról is beszélt, hogy mire lehet majd számítani tőle az angol klubnál: hangsúlyozta, hogy minden fiatal játékos örülhet, ugyanis az ajtó mindenki előtt nyitva lesz, és a tapasztalat nem a legfontosabb, inkább az számít, hogy akarjanak fejlődni. "A fiatal játékosok beépítése a legizgalmasabb, ezt élvezem a legjobban" - tette hozzá a német. 

A kinevezése után kijelentette, hogy az érzelemteljes, nagyon gyors és kemény futballban hisz, ezért a csapatainak teljes gázon kell játszaniuk, a határokat feszegetve, minden meccsen.

Rovatok