Index Vakbarát Hírportál

Dárdait nagyon akarják, de nem kapkod

2015. október 16., péntek 10:41

A Hertha eddig minden elképzelést felülmúlóan szerepel a Bundesligában, ez is az oka annak, hogy máris arról beszélnek, hogy meg kéne hosszabbítani Dárdai Pál szerződését.

A klubmenedzser Michael Preetz már jelezte, hogy szívesen hosszabbítana Dárdaival, akinek csak erre a szezonra van érvényes szerződése. A magyar edző egyelőre nem izgatja magát túlságosan. „Ez nálam nem téma, sosem volt az. Ha a klub akar hosszabbítani, akkor megteszi. Ha nem akarják megújítani, akkor megyek vissza az utánpótláshoz, az is csodálatos feladat" – nyilatkozta a Bz-berlin.de-nek.

„Élvezem a várost, a rajongókat és a családomat. Minden csodálatos, elég jó szakaszban vagyunk. Ezért sem foglalkozom, mi lehet velem. Csak a játékfilozófiám érdekel, és hogy fejlesszem a futballkultúránkat. Ha ez működik, akkor a menedzser hozhatja az ajánlatát májusban."

Dárdai munkáját korábbi edzője, Huub Stevens is elismerte. „Nem lep meg az, amit tesz. Mindig is profi volt, csapatjátékos, aki egészében átlátta a futballt. Az ilyen játékosok egy kicsit mindig edzőként is gondolkodnak."

Rovatok