Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Ennél nagyobb szégyen nem létezik!

2015. október 16., péntek 08:34 | aznap frissítve

Abszolút szégyennek nevezte az angol futballszövetség döntését José Mourinho, a Chelsea szakvezetője. A portugált egy meccsre eltiltották és még 50 ezer fontos bírságot is fizetnie kell. Az ok: megint megsértette a játékvezetőt.

A Chelsea a PL legutóbbi fordulójában otthon kapott ki 3-1-re a Southamtpontól. A meccs utáni interjúkban Mourinho elmondta, elege van már abból, hogy a játékvezetők félnek 11-est ítélni nekik, és ítéleteikkel folyamatosan az ő csapatát sújtják. Még hozzátette, az sem érdekli, ha ezért megbüntetik. Sokáig nem kellett várnia.

A szövetség döntését nagy felháborodással fogadta Mourinho, hogy szégyen ilyen világot élünk. Úgy kezelik őt, mint egy bűnözőt, miközben például Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere bármit megtehet. A Chelsea-főnök emlékeztetett, Wenger semmiféle büntetést nem kapott azután, hogy meglökte őt tavaly a két csapat Stamford Bridge-i meccsén.

Nehezen fogom fel, hogy ugyanazért a cselekményért az egyik embert megbüntetik, a másikat soha. Ez abszolút szégyen, az pedig, hogy egy meccsre még a meccstől is eltiltanak valami teljesen elképesztő. Boldog vagyok, hogy nem kapok elektronikus nyomkövetőt.

A klub még nem reagált a döntésre, nem tudni, hogy fellebbezni fognak-e. Ha nem, akkor a Chelsea szombaton Mourinho nélkül fogadja az Aston Villát. A két csapat között mindössze négy pont a különbség, de az a döbbenetes tény, hogy a Chelsea a 16., az Aston Villa a 18. helyen áll.

Rovatok