Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Herthájánál csak a Bayern-védelem jobb

2015. október 25., vasárnap 10:28

1-0-ra nyert szombaton az Ingolstadt otthonában a Hertha BSC, ami az újabb győzelmével az ötödik helyen áll a Bundesligában. A meccs egyáltalán nem volt könnyű, Dárdai Pál, a vendégek vezetőedzője ezt ki is emelte értékelésében: szerinte pontosan olyan ellenfelet kaptak, amilyenre számítottak, szervezetten játszott és folyamatosan próbált támadni az Ingolstadt. A Hertha védelme rendben volt, a támadójátékkal viszont egyáltalán nem volt elégedett Dárdai, de a három pontnak mindenképpen örült.

A Bundesliga honlapjának adott gyorsértékelést a Kickernek annyival egészítette ki, hogy egyáltalán nem látszott a frissesség a csapatán, nagyon munkás győzelmet arattak, de ennél sokkal több helyzetre lesz szükségük a jövőben. Éppen ezért a Hertha több játékosát is pihentetni fogja a kupában, hogy frissebbek legyenek a játékosok.

De hogy mennyire rendben van a Hertha védelme, azt az Opta statisztikai cég kimutatása jelzi a legjobban: Dárdai Pál kinevezése óta csak egy német csapat kapott kevesebb gólt, mint a berliniek: a Bayern München 13, a Hertha pedig 24 gólt kapott február eleje óta a bajnokságban.

Rovatok