Index Vakbarát Hírportál

Bíróságra megy Benzema a Barca elleni rangadó napján?

2015. október 31., szombat 09:48

A spanyol Cadena Ser úgy értesült, hogy a Real Madrid-csatár Karim Benzemának pont azon a napon kell bíróságra mennie novemberben, amikor a Barcelona elleni rangadó lesz.

A francia futballistát nemrég azért kapcsolták le a rendőrök, mert jogosítvány nélkül vezetett, és a bíróság november 21-re tűzte ki az időpontot, amikor meg kell jelennie az ügy tárgyalásán. Ez nyilván nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem tud majd pályára lépni a Clasicón, mindenesetre bajos lesz egy nap megoldani a kettőt, ha nem sikerül elhalasztani a tárgyalást.

A mostani esetnél Benzema állítólag egy engedélyt mutogatott a rendőröknek, amivel vezethet, ám ennek ellenére megbüntették és lefoglalták az autóját a Cadena Ser szerint. A csatár a híresztelésekre azzal reagált, hogy instagramjára feltöltött egy képen, amin az engedélyét mutogatja, és hozzátette, hogy mindenki hazudik az ügyben. 

A Real Madrid-játékos jogosítványát még akkor vették el, amikor a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel száguldozott még 2013-ban. 

Rovatok