Index Vakbarát Hírportál

Le akarták vadászni a juvés Pogbát csodás gólja után

2015. október 31., szombat 19:14

A gyenge formában lévő Juventusra a torinói rangadó várt a hétközi Bajnokok Ligája forduló előtt.

A Juve nem volt az első tízben, míg a Torino igen, és az elmúlt 10 évben nemigen fordult elő, hogy a városi derbit ilyen felállásban bonyolították volna le.

Paul Pogba volt a főszereplő az első félidőben, mert egy csodás gólt lőtt a 19. percben, ahogy maga elé tette a labdát, lendületben maradt, és azonnal lőtt, a felső kapufa segítségével zúdult a labda a gólvonal mögé.

Pogba pazar bombája

Két perc sem telt el, amikor Acquah és Bovo 5 méteren belül akarta le akarta vadászni a francia középpályást. Mindketten sárga lapot kaptak.

Acquah csak kibillentette, Bovónál viszont különösen érezni lehetett az indulatot, öt méterre volt a labda, amikor rácsúszott Pogbára. Akár ki is állíthatták volna ezért a megmozdulásért.

Mivel a pályán maradhatott, a második félidő elején egy óriási gólt rúgott. A szabadrúgást jobbal lőtte el, de a társát találta el, majd a visszapattanót állítgatás nélkül, ballal vágta a léc alá, Buffon nem tudta kitolni.

Bovo bombagólja

A meccs a 94. percben dőlt el, amikor Cuadrado két méterről a kapuba sodorta a labdát. A kolumbiai szélső már a 9. percben csereként állt be, mert Khedira nem tudta folytatni a játékot.

Az Inter a chilei Medel távoli lövésével 1-0-ra megverte a Romát - hatodszor nyert ilyen arányban a szezonban -, ezzel átvette a vezetést.

Rovatok