Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo hisztizett, de azért így is simán nyert a Real

2015. október 31., szombat 17:51

A sérültek miatt bőven volt hiányzó a spanyol bajnokságban listavezető Real Madridnál szombat délután, de a tizennyolcadik Las Palmast fogadták, amely eddig csak egyszer tudott nyerni.

Négy percet sem kellett várni az első hazai gólra: a vendégek saját tizenhatosuk előtt vesztették el a labdát, amit Isco kapott meg ziccerben, be is gurította a kapus mellett.

Tíz percet múlva már jött a második, ezt Cristiano Ronaldo szerezte egy látványos csukafejesből: Marcelo ívelte be neki a labdát, a védő lemaradt róla, már 2-0 volt.

A Las Palmas ezután kezdett éledezni, volt egy-két helyzetük, aztán a 38. percben gólt is szereztek, miután egy szögnetnél Hernán tök üresen fejelhetett a kapuba. Nem késett sokat a Real Madrid válaszára: Jesé bombázott tizennégyről a vendégek kapujába, miután tisztára játszotta magát. 

A második félidőben azért már jóval több hibával játszott a Real Madrid, és Ronaldo ugyan szerzett egy újabb gólt, de ezt les miatt nem adták meg. Később azért hisztizett, mert nem adtak meg nekik egy tizenegyest, aztán egy újabb lesnél integetett mérgesen a partjelzőnek, hogy rossz döntést hozott. 

A 92. percben még lőhetett volna egy újabb gólt a portugál, ám ziccerben laposan a kapusba rúgta a labdát, ezen a meccsen a gólja után nem nagyon akart neki összejönni semmi. 

A Real Madrid így is simán nyert 3-1-re. 

Rovatok