Index Vakbarát Hírportál

D. Costát gyomron rúgásért sem állítják ki

2015. november 1., vasárnap 11:43

Diego Costa lassan világrekordot állíthat fel abban a kategóriában, amiben a piros lap nélküli eltiltásokat tartják nyilván. A Chelsea spanyol csatára szombaton a Liverpool ellen elvesztett bajnokin volt újra elemében, ezúttal Martin Skrtel kárára.

A második félidő közepén, 1-1-es állásnál csapott össze a spanyol és a szlovák játékos, és ahogy földre kerültek, Costa lába gyomron találta a védőt. A támadó egyből jelezte, hogy vétlen mozdulatról volt szó a felrúgás után, de Diego Costa múltját ismerve ezt nem lehet biztosan tudni.

Az Angol Labdarúgó Szövetség egyelőre csak annyit nyilatkozott az ügyben, hogy megvárják a meccset vezető Mark Clattenburg hivatalos jegyzőkönyvét, hogy abban szerepel-e valami az esetről. Ha bebizonyosodik, hogy Costa szándékosan rúgta meg ellenfelét, sokszoros visszaesőként újra eltiltásra számíthat.

Costa és Skrtel nem először csaptak össze, legutóbb januárban is komolyan egymásra találtak. A meccsen végül a Liverpool nyert 3-1-re, amivel José Mourinho nagyon nehéz helyzetbe került.

Rovatok