Index Vakbarát Hírportál

Simon horrorsérülése sokkolta a társait

2015. november 1., vasárnap 17:03

A vasárnapi német másodosztályú bajnokin, a 34. percben egy ártalmatlan helyzetben sérült meg a magyar válogatott szélsője, Simon Krisztián.

Az 1860 München játékosait sokkolta a látvány – a térde fordult ki - a Bild tudósítása szerint, a lap horrorsérülésnek nevezi Simonét, és Möhlmann edző szerint hosszú kihagyás vár rá.

Simon egyébként akkor már a második kényszerű változtatása volt a csapatnak, pár perccel korábban egy kevésbé súlyos esetnél kellett cserélni. Peches játékos az Újpestről szerződtetett 24 éves magyar, mert pár éve, amikor épp a holland Feyenoordnál volt, eltört a lába.

A kisebbik müncheni csapat az utolsó utáni percben nyert 1-0-ra az utolsó helyezett Duisburg ellen, ez volt a szezonban az első győzelmük, ezt a magyar játékosnak ajánlották. Ettől még az 1860 is kieső helyen áll.

A Leipzig viszont feljutó helyen van - át is vette a vezetést -, mert fordított és nyert, Gulácsi a kispadról nézte végig, Kalmár Zsolt még a keretben sem került be. A lipcseiek másodedzője Löw Zsolt, akit Dárdai egy éve nem tudott a válogatotthoz csábítani.

Rovatok