Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo: Egyetlen nap sincs fájdalom nélkül

2015. november 3., kedd 18:55

Cristiano Ronaldo szinte minden pillanatban a pályán van a Real Madriddal, de elismerte, hogy ezt fizikailag sem egyszerű bírni, korábbi térdsérülése is máig hat rá.

Ronaldo ebben a szezonban is rengeteget játszik, ahogy az előzőekben is alig hagyott ki meccset, a 2013/14-es idényben sérült meg a térde, amivel a világbajnokságon is szenvedett.

„Egyetlen nap sincs fájdalom nélkül, de minden játékos ugyanezt mondaná. Ez a munkánk része, és ezzel együtt kell élni" – idézte a Ronaldót a Kicker.

„Olyan dolgokkal szembesülök most, amivel fiatalabbként nem kellett. Mindig fejlődni próbáltam, és újabb és újabb tapasztalatokat gyűjtöttem az évek alatt. Amikor 22, 23 éves voltam, gyakran maradtam ki egy vacsorára, és csak hajnali három körül mentem haza. De már nem csinálok többé ilyen dolgokat. Korán hazatérek, és a lehető legjobban próbálok magamra figyelni. Az apró részletek jelentik a különbségeket. Ahogy öregszel elveszíted a fizikai képességeid egy részét, de tapasztaltabb leszel. A futballért élek, ezért figyelek magamra és edzek keményen. Semmi sincs, amit jobban élveznék az életben, ezért is nagyon fontos nekem a testem. Ezért figyelek magamra, és ezért tudok még mindig a legmagasabb szinten játszani."

Rovatok