Index Vakbarát Hírportál

Valaki meg akarja buktatni Mourinhót

2015. november 3., kedd 11:41

Nagyon nem megy ebben a szezonban a Chelsea-nek, és angol lapok ennek az okát is tudni vélik. Állítólag az öltözőben az egyik játékos azt mondta, inkább veszítene, mintsem nyerne Mourinho kedvéért. A futballisták legnagyobb problémája állítólag az, hogy a portugál taktikájával, felkészítésével vannak problémáik. Nem futballozhatnak legjobb tudásuk szerint, Mourinho visszafogja őket.

Azt a The Secret Footballer című blog szerzője sem árulta el kiről van szó, de sokan Cesc Fabregast sejtik a zendülés mögött. A spanyol ezt viszont saját twitterén cáfolta kategorikusan, kijelentette, remekül érzi magát a klubnál.

Bár a zendülők nem kirúgatni akarják Mourinhót, inkább csak ráébreszteni a helyzet tarthatatlanságára. Mindenesetre a BBC már arról írt, hogy Carlo Ancelotti a klub korábbi játékosával, Claude Makelelével vezetheti a stábot.

A The Secret Footballer állítja, meg vannak számlálva Mourinho napja, csak idő kérdése és Roman Abramivocs tulajdonos kirúgja a portugál mestert.

Mourinho aztán a keddi sajtótájékoztatóján visszautasította azokat a vádakat, hogy lázadás történt volna.

Ilyen nem történt még velem eddigi karrierem során. Nevetséges feltételezés. Láttam a játékosok arcát, látszott rajta a csalódottság.

"Kizárt, hogy valaki úgy megy ki a pályára, hogy nem akar nyerni. Ha én azt mondom egy újságíróra, hogy becstelen, valószínűleg jogi útra terelné a dolgot. Szomorú és nevetséges vád. De ezt a játékosoktól kell megkérdezni."

Rovatok