Index Vakbarát Hírportál

Gyenge magyarok, kiábrándító norvégok

2015. november 13., péntek 16:42

Egil Drillo Olsen a norvég sikerkorszak szövetségi kapitánya, akivel a 98-as vb-n 2-1-re legyőzték a brazilokat keményen kiosztotta mindkét válogatottat.

„Magyarország éppen olyan gyenge volt, mint amilyenre számítottunk és reméltük, de mivel túl sok hibát követtünk el, nem tudtuk kihasználni.

Nem volt meg a kellő sebesség a támadásoknál, ezért a védekezésnél rendeződni tudtak, a legtöbbször egyensúlyba kerültek. Kiábrándító és sivár volt a játékunk, ám még nincs minden veszve, mert vasárnap jön a visszavágó” - értékelt.

Hozzátette, az előző három meccs alapján többet várt a norvég csapattól, de úgy tűnik, akkor játszottak valós tudásuk felett, most pedig nem.

Olsent amúgy a magyar kispaddal is szóba hozták, ő maga tudatta a kapcsolatfelvételt, de aztán szerződésig nem jutottak el.

A Dagbladetben megjelenő cikkben szavazni is lehet arra, hogy ezek után kijut-e az Eb-re az ország.

Az egyébként eléggé optimista norvégok most nem bíznak abban, hogy ott lesznek a tornán. 85 százalékuk ugyanis magyar továbbjutást vizionál.

A korábbi neves játékos, Mini Jacobsen Nyland kapusnál csak az angol játékvezetőt húzta le jobban nyilatkozatában, két tizenegyest is emlegetett.

Nyland kapus egyébként azt hozta fel mentségére, hogy erős volt Kleinheisler lövése, irányt változtatott a levegőben, így ő csak érinteni tudta.

Rovatok