Index Vakbarát Hírportál

Félnek a PSG sztárjai, nem akarnak visszatérni Párizsba

2015. november 15., vasárnap 10:56

A brazil válogatott David Luiz fél visszatérni párizsi klubjához, a PSG-hez a pénteken történt terrortámadás miatt, és állítólag ezzel nincs egyedül a csapatban.

A védő a brazil válogatott vb-selejtezőjére utazott el, úgyhogy nem tartózkodott a francia fővárosban a legalább 129 halálos áldozattal járó támadások alatt, de erősen gondolkodik, hogy egyáltalán vissza akar-e térni.

"Ott lakik a barátnőm és a család néhány barátja is. Mindannyian szomorúak és félnek. Nem tudok, hogy mit fogok tenni, egyáltalán visszatérek-e a városba. A PSG-nél játszom, ez a munkám, de ha rajtam múlna, nem mennék vissza Párizsba"

- mondta a játékos, akit tavaly vásárolt meg a milliárdos PSG a Chelsea-től. A Daily Mail szerint a csapat támadója, az uruguayi Edinson Cavani sem szeretne visszatérni Párizsba a merényletek miatt.

A támadások másnapján a klub közleményt adott ki, hogy a hétvégére tervezett összes sporteseményüket töröltek, és a boltjukat sem nyitották ki. Legközelebb november 21-én, a Lorient otthonában lépnek pályára, majd Malmöbe utaznak Bajnokok Ligája meccsre, hazai pályán, november 28-án kellene játszaniuk.

Az már eldőlt, hogy a keddi Anglia-Franciaország barátságos mérkőzést megrendezik Londonban.

Rovatok