Index Vakbarát Hírportál

Mourinho csuklóztatta Diego Costát, a csatár nem hagyta szó nélkül

2015. november 30., hétfő 12:53

A Chelsea vasárnap 0-0-t játszott a Tottenhammel, ami a mostani szezonjában akár jó eredménynek is számíthat, de a játékosok közül van, aki így is frusztrált. Diego Costa felhúzta magát, hogy José Mourinho még csereként sem állította be. Jelzőtrikóját dobta felé.

Diego Costának eddig nem ment túl jól a szezonban, a spanyol csatár csak négy gólt lőtt. A Tottenham ellen nem is került már kezdőbe, miután szerdán a BL-meccsükön is összevitatkozott az edzővel. Mikor nyilvánvalóvá vált, hogy be sem cserélik, felállt helyéről, és háta mögé, a kispadon ülő Mourinho irányába dobta a megkülönböztető mezét.

عصبية دييغو كوستا عالدكة بعد تهميشه بعدم إشراكه نهائيا في لقاء #توتنهام_تشلسي pic.twitter.com/BFVselIM6f

— Ibrahim Khadra (@IbrahimKhadra) 2015. november 29.

Arra a Chelsea-edző nem is reagált, de a meccs után helyre tette Costát. „Diego nagyon kivételezett helyzetben van, mert ő az utolsó, aki a kispadra került. A csapatkapitány John Terry, Ivanovics, az angol válogatott kapitányhelyettese, Gary Cahill, Fabregas, Oscar, Pedro és az év játékosának választott Hazard is volt már pados."

Mourinho állítja, nincs közöttük ellentét, egyszerűen taktikai okokból nem küldte pályára a csatárt.

A Chelsea-edző arról is beszélt, hogy már beletörődött abba, hogy idén nem érhet el nagy sikereket a bajnokságban. „Megtanultam, hogyan éljek a győztes meccsek boldogsága nélkül. Már tudom, hogyan motiváljam magam úgy, hogy nem a bajnoki címet célzom meg. Ez nem könnyű olyan valakinek, akinek mindig a rendszeresen megnyert mérkőzések jelentették a boldogságot, és mindig a bajnoki címre hajtott."

Rovatok