Index Vakbarát Hírportál

A volt Barca-kapus ennél lejjebb már nem juthat az MU-nál

2015. december 1., kedd 15:35

Egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül Victor Valdés, a Manchester United kapusa. Louis van Gaal érkezése óta abszolút partvonalra került, ebben az idényben már a kispadról is kiszorult, most pedig olyan történt vele, ami több mint jelzésértékű. Nem hívták meg az MU játékosaival szervezett Unicef-gálára sem.

Valdes nem kommentálta a távolmaradását, felesége, Yolanda Cardona dühösen reagált, főleg azon az Instagram-fotón, amelyen a csapat spanyol játékosai is szerepelnek.

"Nem hívták meg a férjemet a gálára. Azt gondolom, hogy olyan nagy klub, mint a Manchester United ennél lejjebb már nem juthat. Egy jótékonysági rendezvény mindig egy jótékonysági rendezvény" - utalt a feleség arra, hogy férje legalább ennyit megérdemelne.

Valdes akkor veszett össze van Gaallal, amikor egy tartalék meccsen nem volt hajlandó védeni. Bárt ezt a spanyolon kívül a menedzsere is cáfolta. Tény viszont, hogy Valdesnek tavaly nyár óta két PL-, és három U21-es angol bajnoki meccse van, összesen 376 perc és négy kapott gól.

Rovatok