Index Vakbarát Hírportál

Az Eb miatt menthetik ki Stiebert a HSV-ből

2015. december 8., kedd 10:04

Thomas Doll a Hamburger SV-től erősítene a télen, a csapatnál kevesebb szerepet kapó Stieber Zoltánt szerződtetné. A Fradi edzője megerősítette az érdeklődést, ugyanakkor hozzátette, ha egy másik német klub is érdeklődik a magyar válogatott szélsője iránt, azzal nem tudnak versenyezni, írta a Hamburger Morgenpostra hivatkozva a csakfoci.hu.

A német lap arról is írt, hogy nem csak Stieber, hanem a horvát Ivica Olic is menne a csapattól. Mindkét játékos esetében a válogatott Eb-szereplése miatti rendszeres játék vezethet a klubcseréhez.

Bruno Labbadia pedig nem számít a magyar válogatott játékosára, Stieber ebben a szezonban két meccsen összesen hatpercnyi lehetőséget kapott a bizonyításra. Így nem is titok, hogy a télen távozna, állítólag a Fortuna Düsseldorf is érdeklődik iránta. Thomas Doll a szerződtetésről egyelőre óvatosan nyilatkozik: „Hamarosan leülünk tárgyalni arról, lehetséges-e az átigazolása. Talán lesz rá esélyünk. Ha Zoltánnak lesznek német ajánlatai is, az nyilván megnehezítené a dolgunkat" – mondta Doll, hozzátéve, hogy Stiebernek játszania kell tavasszal a válogatott miatt is.

Az is könnyen előfordulhat, hogy a HSV közös megegyezéssel szerződést bont Stieberrel, így az átigazolási díjat sem kell majd fizetni érte.

Stieber a Sárvár, majd a Győr és az Újpest futballistája volt, majd az Aston Villa akadémiájára került. 2009-ben szerződött Németországba az Koblenz, az Aachen, a Mainz és a Greuter Fürth játékosa volt korábban.

Rovatok