Index Vakbarát Hírportál

Van Gaal dühében a otthagyta az újságírókat

2015. december 23., szerda 18:24 | aznap frissítve

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere a Stoke ellen bajnoki meccs előtti utolsó sajtótájékoztatót tartotta, amely aztán ötpercesre sikeredett. Miután feltették a kérdést neki, hogy nem fél-e attól, hogy José Mourtinho sorsára jut, a holland nagyon dühös lett és egyetlen további kérdésre sem volt hajlandó válaszolni.

Összsen három kérdésre volt válasz. Az egyik azzal kapcsolatos volt, hogy Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere kiállt a holland mellett, Wenger ezt mondta: "Ami most zajlik, az egyszerűen tiszteletlenség. Ez a fickó harminc éve dolgozik a futballban, és hihetetlenül jó munkát végzett, sokkal több időt érdemelne"

Van Gaal megkérdezte a jelenlevőket: van-e a szobában bárki is, aki hajlandó lenne bocsánatot kérni tőle a tiszteletlenségek miatt. Aztán közölte, csak a Premier League szabályai szerint van itt. Valószínűleg amúgy szóba sem állt volna az újságírókkal.

A holland aztán néhány mondatot mondott a Stoke ellen bajnoki meccsről, majd a jövőjét firtató kérdésektől teljesen elborult. 

"Ezek után válaszolnom kellene a kérdéseikre? Azt hiszem, ehhez nincs kedvem. Maradjunk annyiban, hogy most csak a Stoke City elleni mérkőzésre összpontosítok, és segítek a játékosaimnak. Maguknak boldog karácsonyt és boldog újévet kívánok. Élvezzék a bort és a süteményt. Viszlát!" - mondta sértődötten Louis van Gaal, majd kisétált a teremből.

A Manchester United szombaton a bajnoki-11. Stoke vendége lesz, Louis van Gaal csapata jelenleg az ötödik helyen áll, kilenc ponttal lemaradva az első Leicestertől.

Rovatok