Index Vakbarát Hírportál

A Real-sztárok Zidane-t akarják Benítez helyére

2015. december 26., szombat 13:35

Tovább erősödik a pletyka, miszerint Rafa Beníteznek már nem sok ideje lehet a Real Madridnál. Karácsony előtt több spanyol rádió tett említést arról, hogy a vezetőségben komolyan gondolkodnak a nyáron kinevezett edző menesztéséről, míg most az AS vetette fel, hogy valószínűleg csak egy dobása maradt a spanyolnak, és az első gyenge meccs után kirúgják.

A helyére viszont nem a hirtelen munka nélkül maradt José Mourinho kerülhet, akik a játékosok látni sem akarnak a csapat közelében, hanem a jelenleg a Real második csapatát, a Castillát vezető korábbi madridi ikon, Zinedine Zidane lehetne az utód.

Legalábbis a keret őt szeretné a kispadra, ám kérdés, hogy ezt mennyire venné figyelembe a csapat elnöke, Florentino Pérez, aki általában inkább a saját feje után megy. Erről állítólag a csapatkapitányok, vagyis Sergio Ramos, Marcelo, Pepe és Cristiano Ronaldo tájékoztatták is az elnököt. Zidane mindenesetre még a hét elején úgy nyilatkozott, hogy jelenleg a Castilla edzésére összpontosít, nem kíván a pletykákkal foglalkozni, Rafa Benítez pedig remek munkát végez szerinte.

A Real Madrid legközelebb december 30-án, a Real Sociedad ellen lép pályára.

Rovatok