Index Vakbarát Hírportál

Pintér nem szereti a langyos vizet, ezért az NB II.-es Mezőkövesd edzője lett

2015. december 30., szerda 15:08

Egervári Sándor után egy másik szövetségi kapitány, Pintér Attila is szerződést kapott a héten Borsodban.

Előbbi Diósgyőrben, utóbbi a másodosztályú Mezőkövesdnél kapott munkát, ahonnan a korábbi felcsúti tréner, Benczés Miklós a szezon közben távozott.

A 49 éves Pintér edzőként magyar bajnok és kupagyőztes is volt, 2014 szeptemberében az északírek elleni 2-1-es hazai vereség után menesztette Csányi Sándor MLSZ-elnök.

Tállai András klubelnök elmondta, mindössze tizenegy nap alatt sikerült megegyeznie a klub vezetőségének Pintérrel. (Tállai a NAV elnöke is.)

Nem szeretem a langyos vizet. Volt élvonalbeli ajánlatom is, de nem éreztem ott azt a célt, amit itt kértek tőlem” - mondta a klub hivatalos honlapján az edző.

Pintér kapitányi bukása után igen sokszor tűnt fel a felcsúti VIP-ben Orbán Viktor mellett, úgy látszik, annyira nem volt jó, hogy a Videotonnál vagy a Felcsútnál megkapja a bizalmat.

Az edző nem ígért harapós csapatot - a csapat az ötödik helyen áll, öt pontra a feljutást jelentő második helytől, ahol Csank János a tréner -, viszont kedden még tagadta a sportnapilapnak, hogy ő lenne az új edző.

Rovatok